Trade & Sälj

Home » Trade & Sälj
[rev_slider_vc alias=”expimp”]

Vi hjälper svenska och utländska företag, att sälja sina produkter på den svenska marknaden – genom etablerade säljkanaler.

Uppdragsgivare är producenter och leverantörer av bland annat livsmedel och drycker, inklusive alkoholhaltiga produkter, vin, sprit och öl. Vi arbetar även med säljutveckling inom andra produktområden, dvs produkter utanför livsmedelssektorn. (Fackhandel – Nonfood – “icke mat produkter”) Vår mångåriga spetskompetens finns inom hus & hem artiklar, vi är komfortabla både inom industrisidan och inom de olika avsättnings- kanalerna. Säljbolaget arbetar främst med säljuppdrag inom B2B, business to business, dvs där köparna finns inom de professionella leden. Dagligvaruhandel och Foodservice segmenten är naturliga spelplaner för vår säljutvecklingsverksamhet, inkluderande kontakter med respektive huvudgrossisters Category Managers m fl. Vi genomför såväl presentationer och som att vi deltar i förhandlingar med den sistnämnda gruppen

Vi arbetar integrerat och samverkar genom alla segment/led. Vi vänder oss till Dig som idag vill in på marknaden med nya och/eller “gamla” produkter och som behöver vägledning och assistans för att uppnå målen. Två grundläggande frågor som vi ställer är naturligtvis: Var står vi idag – nuläget? Vart vill vi nå? Visionen! Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion! Vi hjälper helt enkelt våra kunder att öka sin försäljning!

Translate »